Een feestvakantie in Nederland stelt weinig meer voor als je nog geen 18 bent. Want sinds er aan jongeren onder de 18 geen alcohol meer geschonken mag worden, bestaat jouw feestvakantie uit chips en ranja in de kinderdisco van de plaatselijke camping (waarbij de DJ het om 10 uur wel voor gezien houdt met de hits van K3). Nee, daarom boeken alle jongeren nu massaal over de grens een moddervette feestvakantie!

feestvakantie

Feestvakantie Spanje of Italië vaak maar paar tientjes duurder

De feestvakantie – of ‘zuipvakantie’, zoals de Telegraaf het oneerbiedig noemt in haar bericht – wijkt uit van Terschelling naar Spanje of Italië. Dat bevestigt ook directeur Roy van Delft van het altijd gezellige GoFun tegenover de Krant van Wakker Nederland. Want ook de jongeren onder de 18 houden van een klein slokje en dat is over de grens nog de normaalste zaak van de wereld. En het scheelt vaak maar een paar tientjes als je naar het buitenland uitwijkt voor je feestvakantie!

Nederlandse feestvakantie bestemmingen met handen in haar

Op de Nederlandse feestvakantie bestemmingen zitten de plaatselijke horecaondernemers met de handen in het haar. Campinghouders en cafébazen voelen de nieuwe regelgeving in hun portemonnee. Zo staan op sommige campings, die voorheen als de beste feestvakantie te boek stonden, 1/3 minder tentjes! Maar ze begrijpen het ook wel. Het is nu eenmaal een feit dat je voor een klein beetje meer in de volle zon van Salou, Blanes of Rimini staat. Daar mag je dan een biertje bestellen én het is er nog flink beter weer ook. Kortom: alle ingrediënten voor een topper van een feestvakantie!

Feestvakantie: met wie ga je?

Een feestvakantie boek je in 3 fases: 1) Je belt je vriend(inn)en op en sprokkelt een leuke groep bij elkaar voor jouw feestvakantie, 2) je bedenkt een paar leuke bestemmingen voor je feestvakantie en 3) je boekt je feestvakantie bij de juiste touroperator. Bij onze jongerenreizen aanbieders vind je al een hele hoop goede tips. Of kijk bij onze aanbiedingen. Zo vind je geheid de beste touroperator voor jouw feestvakantie!

Previous post

Internethype: topless op de foto tijdens je jongerenvakantie!

Next post

Jongerenvakanties meestal zonder partner

admin

admin

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>