Je feestvakantie is geboekt, je koffers zijn gepakt, even lekker weg van huis. Goed losgaan tijdens je feestvakantie zonder dat je ouders je in de gaten houden, toch? Fout! Er is tegenwoordig een app waarmee jouw ouders je op de voet kunnen volgen. Dus wees gewaarschuwd: het kan zijn dat ze meekijken tijdens je feestvakantie…

feestvakantie

Je feestvakantie moet juist een tijd zijn dat je lekker losgaat zonder dat gel… ehhh… gedoe van ouders aan je hoofd. Nou, daar denken de ontwikkelaars van de Sygic Family Locator app dus mooi heel anders over! Denk je mooi je feestvakantie in het buitenland geboekt te hebben, zien je ouders nog steeds alles (en misschien ook je wederhelft, als je een jongerenvakantie zonder partner hebt geboekt)! Maar hoe gaat dat precies in het werk, dat spioneren tijdens zo’n feestvakantie?

Overbezorgde ouders die zo’n feestvakantie eigenlijk niet zien zitten, kunnen via de app zien waar jij je begeeft op een bepaald moment. Staat netjes aangegeven op de kaart. En als je ouders niet willen dat jij op een bepaalde plek komt, kunnen ze instellen dat de app automatisch een alert geeft als jij daar toch heengaat. Hoe ernstig! En dan kunnen ze ook nog een berichtje sturen! Zie je het voor je? “Sta je nou alwéér in die kroeg?” op je mobiel, terwijl je net lekker in de stemming begint te komen. Dus er zijn 2 opties: 1) zorg dat je ouders dit bericht NOOIT te zien krijgen, of 2) laat je mobiel lekker in het hotel liggen. Of je zorgt dat je ouders je op je jongerenvakantie laten gaan zonder gedoe en geniet vrijuit van je feestvakantie!

Feestvakantie nog niet geboekt?

Jouw feestvakantie is natuurlijk al lang in the pocket! Of niet? Kijk dan snel bij onze jongerenreizen aanbiedingen of kies uit een van onze jongerenreizen bestemmingen voor een mooie deal op de valreep. Boek nu en wees verzekerd van een onvergetelijke feestvakantie!

Previous post

Jongerenvakanties meestal zonder partner

Next post

Op vakantie met medicijnen? Lees dit eerst!

admin

admin

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>