Editor's Rating

Reis
Eten
Vet abnormaal goed! Echte te geil voor woorden! Meer van dit!

GOGO ervaringen

Onze GOGO ervaringen in het kort:

  • Ruimste keuze bestemmingen
  • Voor eke prijs een reis
  • Al voor weinig geld op vakantie
  • Goede partypakketten

GOGO heeft veel ervaring als aanbieder van partyreizen en dat vertaalt zich in een groot aantal partypakketten. Dit zijn reizen waarbij min of meer alles geregeld is om het zowel overdag als ‘s nachts goed naar je zin te hebben. We zien wel enige verdeeldheid in de GOGO ervaringen van klanten, maar dat kan met zo’n grote reisorganisatie ook niet anders. Over het algemeen zijn de GOGO ervaringen positief.

Direct naar GOGO?

Weet je genoeg en is dit de reisleider voor jou? Klik hier om naar GOGO te gaan!

GOGO aanbedingen

Wil je voor lekker weinig op vakantie? Pak een GOGO aanbieding mee en bespaar op je volgende vette reis!

[feed]

GOGO ervaringen met bestemmingen

GOGO heeft samen met concurrent Beachmasters het grootste aanbod van jongerenreizen. Daarom is het zeker leuk om bij GOGO te kijken als je genoeg ervaring hebt opgedaan in plaatsen als Lloret de Mar en Salou, en eens iets nieuws wilt. Wij tippen: kijk eens in Kroatië of Tunesië! Net even anders dan de standaardplekken, maar zeker net zo lekker uit je dak gaan. Maar natuurlijk ook met de reizen naar Spanje, Griekenland en Italië zijn de GOGO ervaringen top.

GOGO ervaringen met prijzen

GOGO heeft het slim aangepakt met prijzen. Anders dan de meeste touroperators kun je het namelijk heel simpel en cheap houden, of zo gek maken als je zelf wilt!

Aanbiedingen en last minutes

Bij GOGO een reis boeken kan op een hoop verschillende manieren. Zo kun je bijvoorbeeld gewoon uit het aanbod een vette reis plukken. GOGO heeft daarvoor altijd leuke aanbiedingen en last minutes. Dan ben je vaak voor weinig al helemaal klaar.

Partypakket

Maar je kunt ook gaan voor de maximale party en daytrip experience en een GOGO partypakket boeken. De ervaringen met GOGO partypakketen zijn echt top: op alle dikke feestjes sta je te stampen terwijl je overdag de mooiste dingen doet. Kost iets meer dan de standaardaanbiedingen, maar dan heb je ook wat! Let wel op: het partypakket is alleen in het hoogste hoogseizoen beschikbaar.

Groepsreizen VIP Style

GOGO kan je ook VIP Style op vakantie meenemen. Met je 24/7 private touroperator bij de hand ga je naar de exclusiefste feestjes en maak je de mooiste tochten. Uiteraard alleen voor groepen, dus je zult wel even wat vrienden moeten verzamelen om te kunnen partyen als een rockstar.

GOGO ervaringen met reisleiding

De GOGO reisleiding staat voor je klaar op jouw jongerenreis! Als je op internet speurt, kom je verschillende GOGO ervaringen tegen van jongeren en die zijn niet altijd tevreden. Weet wel dat het momentopnames zijn en dat de ene ervaring de andere niet is. Onze ervaringen met de GOGO reisleiding zijn over het algemeen zeer positief. Denk jij er anders over? Deel dan jouw GOGO ervaringen in de comments!

GOGO ervaringen met klachtenafhandeling

Op elke reis gaat wel eens wat fout. Daar kun je niets tegen doen. Maar wat dan wel fijn is, is als je een klacht indient en de reisleiding die serieus neemt. Onze ervaringen met GOGO zijn, dat je met je klacht goed terecht kunt bij de reisleiding en ze je helpen met zaken oplossen. En dat maakt je vakantie een stuk relaxter. GOGO handelt de klacht af, zodat jij weer rustig aan het bier kan!

GOGO ervaringen met informatie

GOGO heeft de lange ervaring met jongerenreizen goed gebruikt om de website en alle informatie erop helemaal up to date te houden. Hoe, wat, waarheen, wat kost het, alles is in een klik te ontdekken en dat is wel zo handig. Je kunt ook vakanties bewaren en vergelijken om nog beter te kunnen kiezen. De GOGO website is wat dat betreft een handige gids die je op weg helpt om jouw perfecte vakantie te boeken.

Klik hier om direct naar de website van GOGO te gaan.

GOGO ervaringen van jongeren zelf

De GOGO ervaringen van jongeren die met de touroperator hebben gereisd, verschillen nogal onderling. Wel zeggen we daar meteen bij: je kunt geluk of pech hebben. Dus kijken we altijd naar het gemiddelde, en dat is bij GOGO dik in orde. Enkele quotes van jongeren zelf:

Ik ben een aantal jaar geleden met GoGo naar Blanes geweest, vond alles prima georganiseerd en de begeleiders waren echt heel tof (en jong).

Wij hebben een prettig verblijf gehad in Chersonisos. We hebben geen moeilijkheden gehad.

Mocht jij hier trouwens een aanvulling op hebben, dan is die meer dan welkom. Deel in de comments jouw GOGO ervaringen!

Direct naar GOGO?

Weet je genoeg en is dit de reisleider voor jou? Klik hier om naar GOGO te gaan!

Previous post

There is no more story.

Next post

GoFun

admin

admin

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>