Een gratis vakantie krijg je waarschijnlijk niet elke dag aangeboden. Het overkwam de Engelse Greg Haeslip. De reden: ze vonden het zo zielig dat hij een mailtje verkeerd had verstuurd. Normaal moet je meer doen voor een gratis vakantie.

De mail die tot de gratis vakantie leidde, was niet gewoon aan een verkeerde naam gestuurd. Dat hij net de verkeerde John had gemaild. Nee, het was wel een beetje erger dan dat. In plaats van alleen zijn baas, kregen 3.500 van zijn collega’s de mail te lezen. Het mailtje bevatte de vraag of Greg met vakantie mocht. Wij gokken dat hij inmiddels gebruik heeft gemaakt van het aanbod dat erna kwam, en nu geniet van zijn gratis vakantie.

De bewaker bij retailbedrijf Arcadia stuurde het verzoek zijn complete bedrijf rond en dat leidde tot nogal wat. Honderden collega’s stuurde grappige antwoorden terug en daardoor stond de server op het punt van crashen. Op Twitter werd #GiveGregTheHoliday trending en er kwam een hele campagne om arme Greg met verlof te sturen. Collega’s gingen zelfs ‘Free Greg’-truien dragen.

Greg lag inmiddels te slapen van zijn nachtdienst en wist nog helemaal niet waar zijn mailtje toe geleid had. Terwijl hij droomde (misschien van vakantie) werden hem allerlei gratis spullen aangeboden door allerhande bedrijven. Daaronder ook haargel, kleding en de eerdergenoemde gratis vakantie.

Waar de gratis vakantie heen gaat? Las Vegas! TrekAmerica zag het verhaal op Twitter voorbijkomen en vond het zo zielig dat de beste man zijn blunder had begaan, dat arme Greg nu mag bijkomen in Las Vegas met een gratis vakantie.

Geen gratis vakantie, maar…

Helaas kunnen wij jou geen gratis vakantie aanbieden, maar we kunnen het wel lekker goedkoop voor je maken. Bijvoorbeeld met onze aantrekkelijke jongerenreizen aanbiedingen. Bekijk al onze jongerenreizen bestemmingen en ontdek de aantrekkelijke aanbiedingen! Geheel zonder kosten gaat niet lukken, maar met onze lage prijzen geniet je wel van een bijna gratis vakantie.

Previous post

Strandvakantie? Wij gaan gewoon uit de kleren

Next post

Internethype: topless op de foto tijdens je jongerenvakantie!

admin

admin

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>