Jouw jongerenvakantie zou naast een lekker potje zon en feest nog wel eens iets heel anders met zich mee kunnen brengen. En dat is helemaal zo gek nog niet. Dankzij de dames van The Topless Tour, is het namelijk nu een hype om topless op de foto te gaan tijdens je jongerenvakantie!
topless jongerenvakantieDeze hype, hopelijk te zien tijdens een jongerenvakantie bij jou in de buurt, is door drie studentes uit Engeland en Noorwegen bedacht. Het idee: je gaat topless en laat je van achter (dat is dan wel weer jammer) fotograferen. Toch vinden we het ook prima om naar ruggetjes te kijken. Dat blijkt wel uit de miljoenen views die de ruim 4000(!!) foto’s van de vrouwen zonder BH hebben gehad.

Schermafbeelding 2015-07-15 om 17.05.33

Volgens Olivia (een van de topless dames) zit er echt een idee achter dat verder gaat dan aandachttrekkerij. Heus waar. Het zou iets te maken hebben met de wereld omarmen en meer verbindtenis met de mensen van wie je houdt. Ze zijn al op 28 plekken geweest om topless foto’s te maken. Met een beetje geluk komen ze de volgende keer naar de plek van jouw jongerenvakantie. Of kom je een groep dames tegen die zich hebben laten inspireren door deze topless dames.

Jongerenvakantie al geboekt?

Jouw jongerenvakantie heb je al in the pocket, toch? Nee?? Boek dan nu snel jouw droomvakantie. Kijk bij onze jongerenreizen bestemmingen of boek een van onze jongerenreizen aanbiedingen, voordat het te laat is!

Previous post

Gratis vakantie door fout verstuurd mailtje

Next post

Feestvakantie boeken we in het buitenland

admin

admin

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>