Jongerenreizen Bulgarije

Jongerenreizen naar Bulgarije zijn steeds meer in opkomst de laatste jaren. Vooral eenmaal op de bestemming blijkt Bulgarije namelijk zeer vriendelijk voor je portemonnee, en dat is wel zo fijn! Bovendien kun je net zo hard los tijdens jongerenreizen naar Bulgarije als op de geijkte plekken in de wereld waar elke tiener toch al te vinden is. Ben je wel eens in voor iets nieuws en zoek je een leuke bestemming die misschien niet op nummer 1 staat op ieder lijstje, maar daardoor eigenlijk net iets exclusiever is? Dan zijn de jongerenreizen naar Bulgarije wellicht iets voor jou.

jongerenreizen bulgarije

Waarom je jongerenreis naar Bulgarije boeken?

  • Even iets anders dan de rest
  • Budgetvriendelijk land
  • Goede uitgaansgelegenheden

Aanbiedingen jongerenreizen Bulgarije

Ben je klaar voor een jongerenreis naar Bulgarije vol zon, zee en feest? Kijk hier bij de aanbiedingen voor de allergoedkoopste jongerenreizen naar Bulgarije!

[feed]

Over Bulgarije

Ten noorden van Griekenland en Turkije vind je Bulgarije, een up and coming bestemming voor jongerenreizen! Bulgarije is nog niet overgenomen door de Nederlandse toerist en is daarom erg leuk als je een meer authentieke vakantie-ervaring zoekt. Denk echter niet dat het een stoffige bende is in dit land! Sunny Beach in Bulgarije is namelijk dé plek waar ook dit jaar weer vele jongerenreizen naartoe geboekt worden. En als je de feiten op een rijtje zet, snap je zelf ook wel waarom: 300 dagen zon per jaar, heerlijk klimaat, eindeloze zandstranden, verkoelende zee en de hipste feesten! Een ideale bestemming voor jongerenreizen dus, Bulgarije.

Bulgarije in het kort

Wat kunnen we zeggen over Bulgarije? Deze opkomende hotspot voor jongerenreizen heeft een Midden-Europees landklimaat. Verwacht dus in de zomer een aangenaam temperatuurtje van 25 graden of meer. En als het je even te heet wordt, is er 378 kilometer aan kustlijn waar je lekker kunt bakken of een duik kunt nemen in de Zwarte Zee.

Hoewel Bulgarije ongeveer 3 keer zo groot is als Nederland, vind je er nog niet half zoveel mensen. De Bulgaren zijn een gemoedelijk en gastvrij volk met een interessante cultuur, mocht je daar tussen het feesten en zonnen door nog iets van meekrijgen.

Wat doe je overdag in Bulgarije?

De meeste jongerenreizen naar Bulgarije zitten volgepakt met feestgangers die overdag hun roes uitslapen op het strand. En daar leent deze vakantie zich prima voor. We kunnen ons echter voorstellen dat je ook weleens wat anders wilt ondernemen. Daarom hieronder wat tips voor overdag tijdens je jongerenreis naar Bulgarije. Let op: voor de meeste excursies moet je we bijbetalen.

jongerenreizen bulgarije

Aqua Park

Kun je even geen zee meer zien? Plons dan lekker in het Aqua Park! Even afkoelen, van de glijbaan af en alvast je eerste drankje van de dag op een van de vele terrasjes wegtikken. Een dagje Aqua Park is een welkome excursie voor je jongerenreis naar Bulgarije.

Relaxing cruise

Niets is zo rustgevend als een dagje relaxen op het water. De chille boot met aan boord een DJ en de nodige drankjes en snacks vaart je over de Zwarte Zee. Onderweg is er genoeg gelegenheid om even te verkoelen in het water en wat rond te snorkelen en zwemmen. Heerlijk genieten en bijkomen terwijl je een paar tinten bruiner wordt. Geweldig toch?

Duiken

Je kunt ook onder water genieten van Bulgarije. Je jongerenreis krijgt een extra dimensie als je de onderwaterwereld van Bulgarije verkent. Voor beginners is er onder andere een mooie duik naar een scheepswrak op 10 meter diepte. Ben je een ervaren duiker? Dan ligt er een wereld voor je open onder de zeespiegel van de Zwarte Zee en is duiken een must tijdens je jongerenreis naar Bulgarije!

Dagje Istanbul

Huh? Dat ligt toch in Turkije? Klopt, maar vanuit het zonovergoten Sunny Beach (what’s in a name) in Bulgarije kun je tijdens je jongerenreis even een uitstapje over de Turkse grens maken. Istanbul staat bol van de bezienswaardigheden. Het begint al met het contrast tussen Oost en West. Met recht een wereldstad en een aanrader voor tijdens je jongerenreis naar Bulgarije.

Nachtleven in Bulgarije

En dan valt de avond in Bulgarije en is het tijd voor andere zaken. Time to party! Als je nog steeds denkt dat jongerenreizen naar Bulgarije voor saaie types zijn, kijk dan eens naar de vele vette discotheken en bars die het land telt. Hieronder een kleine samenvatting van de bars en discotheken in Sunny Beach die je tegenkomt tijdens je jongerenreis naar Bulgarije.

jongerenreizen bulgarije

Mexo Beach Bar

Indrinken doe je hier! Mexo Beach Bar is vaak de eerste tent die tijdens jongerenreizen naar Bulgarije bezocht wordt. Met een prachtige ligging aan de boulevard en het strand van Sunny Beach heb je het ideale vakantieuitzicht terwijl je de eerste drankjes erin giet. Een must see tijdens je jongerenreis naar Bulgarije is de vuurshows die hier worden gegeven.

Heineken House

Sunny Beach heeft meer feestkroegen. Elke Nederlander die ooit een jongerenreis naar Bulgarije heeft meegemaakt, kent de Heineken House. Je kunt er heerlijke Hollandse hapjes krijgen en uiteraard een aardig potje dansen op de feesthits, terwijl je Heineken (of iets anders) drinkt.

Den Glade Viking (The Happy Viking)

“The only place where it’s allowed to dance naked on the bar.” De slogan van Den Glade Viking, een Scandinavische discotheek, geeft wel aan hoe hard het los kan gaan in deze tent. Als je deze tent eenmaal hebt bezocht, snap je waarom een jongerenreis naar Bulgarije leuker is dan Spanje, Italië en Cherso bij elkaar! Nog niet overtuigd? Kijk dan onderstaande clip! Met 10 bonuspunten als je de teksten snapt.

Revolution

Ook het vermelden waard is de Revolution, een van de bekendste clubs van Sunny Beach. Hier komen top-DJ’s van over de hele wereld (dus ook Nederland) hun kunsten vertonen. Naast de beste muziek krijg je hier ook het beste entertainment voorgeschoteld. Bekijk onderstaand clipje om te begrijpen waarom ook deze tent niet mag missen tijdens jouw jongerenreis naar Bulgarije.

Waar verblijf je?

Sunny Beach natuurlijk! Of ben je meer een bergentypje? Aan de kust van de Zwarte Zee ligt Sunny Beach, dé vetste plaats in Bulgarije en dé plek waar alle jongerenreizen naar Bulgarije heen gaan. In Sunny Beach heb je alles wat je hartje begeert en kun je doen en laten wat je wilt. Dus ben je helemaal klaar voor je jongerenreis naar Bulgarije? Boek een retourtje Sunny Beach!

Aanbieders van jongerenreizen naar Bulgarije

Jongerenreizen naar Bulgarije kun je boeken bij alle touroperators op Vergelijk Jongerenreizen.nl. Wij raden je aan om ze allemaal even goed te bekijken. Dus lees voordat je boekt onze:

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>