Jongerenreizen Gran Canaria

Voor jongerenreizen naar Gran Canaria is er maar een plaats geschikt, en dat is Playa del Ingles. Slechts twee touroperators hebben jongerenreizen naar Gran Canaria in het pakket zitten, en dat zijn Beachmasters en Sunplugged. En dat is jammer, want Gran Canaria is echt een vette bestemming! Het uitgaansgebied is misschien iets kleinschaliger dan in Spanje, maar je kunt er makkelijk tot in de vroege uurtjes feesten. Bovendien is alles op loopafstand! En overdag is er meer dan genoeg op het eiland en in / op het water te doen. Kortom: zelfs de hardste feestganger haalt zijn hart op bij een van de jongerenreizen naar Gran Canaria.

jongerenreizen gran canaria

Waarom je jongerenreis naar Gran Canaria boeken?

  • Kleinschalig en toch grootse feesten
  • Niet de meest voor de hand liggende keuze
  • Alles op loopafstand

Aanbiedingen jongerenreizen Gran Canaria

Kan die jongerenreis naar Gran Canaria niet vroeg genoeg beginnen? Bekijk en boek dan hieronder een van de voordeligste jongerenreizen naar Gran Canaria!

[feed]

Over Gran Canaria

Hoewel Gran Canaria bij Spanje hoort, zul je tijdens je jongerenreis merken dat je nog een stukje verder door zal moeten dan waar de Lloret en Salou-gangers uitstappen. Gran Canaria ligt namelijk ten westen van Marokko. Dat betekent voor het weer dat je er vaak nog beter af bent dan in Spanje, Italië of Griekenland. De kans op regen tijdens jongerenreizen naar Gran Canaria is over het algemeen nul en als er regen vat, hoef je niet bang te zijn dat het afkoelt. En anders schuil je toch lekker in een van de vele bars, restaurants of discotheken? Je hoeft namelijk zowel overdag als ’s nachts echt niet stil te zitten tijdens je jongerenreis naar Gran Canaria.

Gran Canaria in het kort

Wat maakt jongerenreizen naar Gran Canaria zo leuk? Van de Canarische eilanden is dit met afstand het partyeiland. Het is er het hele jaar gemiddeld dik boven de 20 graden en in de zomer het warmst met gemiddeld rond de 24 graden. Ideaal strandweer dus. Echt groot is Gran Canaria niet, maar dat maakt je waarschijnlijk weinig uit. Tijdens jongerenreizen naar Gran Canaria hebben we daar tenminste weinig klachten over gehoord. Sterker nog: de meesten vinden het juist fijn dat je zowat alles kunt lopen. Alle jongerenreizen naar Gran Canaria worden geboekt met een verblijf in Playa del Inglés, dé hotspot van het eiland. Dat wordt weinig slapen.

Wat doe je overdag op Gran Canaria?

Even genoeg van dat strand? Gran Canaria biedt je een breed scala aan vermakelijke uitstapjes om je te vermaken tijdens je jongerenreis.

jongerenreizen gran canaria

Op / onder water

Gran Canaria is een eiland (mocht je dat nog niet weten), dus je bent omringd door water. Dat betekent dat er genoeg watersporten zijn om jouw jongerenreis levendig te houden. Dus lig je een keer niet half dood een kater uit te slapen, ga dan bijvoorbeeld eens duiken, mee op de catamaran of – als je meer van snelheid houdt – parasailen of jetskiën! Het kan allemaal tijdens je jongerenreis naar Gran Canaria!

Quad Tour

Nu we het toch over snelheid hebben: een quad tour kan ook geen kwaad. Zorg wel eerst dat je de vorige avond niet meer in de knieën hebt, want hier moet je bij opletten. Een aanrader en een van de meest gedane activiteiten tijdens jongerenreizen naar Gran Canaria. Op de quad ga je het binnenland van Gran Canaria verkennen. Vergeet je rijbewijs niet, want dat moet je laten zien voordat je op de quad mag.

Aqualand

Als je tijdens je jongerenreis het zoute water rondom Gran Canaria zat bent, plons dan eens in het zoete water bij Aqualand. Naast de grasveldjes om lekker te zonnen en de glijbanen voor een beetje spanning en actie, vind je hier een ontzettend leuk souvenirwinkeltje waar je iets leuks voor thuis kunt kopen.

Nachtleven op Gran Canaria

Grote kans dat jij pas een beetje begint te leven als de sterren al lang en breed aan de hemel boven Gran Canaria staan. Jongerenreizen naar dit eiland draaien tenslotte om het feesten. En dan mag je blij zijn dat je op Gran Canaria zit!

jongerenreizen gran canaria

Heineken Café

Lekker ouderwets Nederlands feesten op Gran Canaria tijdens je jongerenreis? Dat doe je bij Heineken Café in Playa Del Inglés! Van Heerlijk Helder H…ollands Hossen tot een potje pokeren met je vrienden. Maar je kunt ook gewoon lekker rustig bijkomen op een terras. Als je maar van Hollands houdt, want alles in deze feestkroeg is Nederlands!

Pacha

Tijdens je jongerenreis op Gran Canaria moet je in de Pacha geweest zijn, zelfs al is het doel van je vakantie om alleen maar te slapen. Kenners hebben al gezien dat deze club zijn naam deelt met de bekendste club ter wereld die je op Ibiza vindt. Deze club biedt alles van relaxte terrasjes tot dampende dansvloeren. En net als in die andere Pacha loop je groot risico dat een bekende DJ achter de draaitafels staat als jij er bent.

China White

Als je een van de grootste clubs van Gran Canaria tijdens je jongerenreis wilt zien, ga dan langs China White. Je kunt er met 250 man (en vrouw) uit je dak gaan. Het helpt als je fan bent van de laatste R&B en hiphopplaten. De grotendeels witte inrichting maakt deze club van binnen helemaal af. Dat maakt het niet alleen een van de grootste, maar ook een van de mooiste clubs van Gran Canaria!

Waar verblijf je?

Jongerenreizen naar Gran Canaria gaan maar naar 1 plaats: Playa Del Inglés! Dit kleine, gezellige plaatje kan het qua entertainment en feestfactor makkelijk opnemen tegen de grotere steden in Europa. Je moet het wel heel raar aanpakken wil je je hier tijdens je jongerenreis naar Gran Canaria vervelen.

Aanbieders van jongerenreizen naar Gran Canaria

Jongerenreizen naar Gran Canaria kun je gek genoeg boeken bij slechts 2 touroperators op Vergelijk Jongerenreizen.nl. Lees altijd eerst goed de ervaringen van ons en onze bezoekers als je nog niet zeker weet met welke touroperator je gaat. Lees onze:

  • Beachmasters ervaringen
  • Sunplugged ervaringen

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>