Jongerenreizen Griekenland

Jongerenreizen naar Griekenland staan garant voor veel zon, zee, feest en misschien een vleugje Sirtaki. Natuurlijk kun je tijdens deze jongerenreizen naar Griekenland ook een hoop cultuur snuiven als je daar behoefte aan hebt, maar het hoeft niet. Griekenland met al zijn prachtige eilandjes heeft zich in de afgelopen twintig jaar hard omhoog gevochten tussen de gevestigde orde van jongerenvakanties en behoort al jaren tot de topbestemmingen. En het is niet moeilijk om te zien waarom: het klimaat is top, de stranden prachtig, de zee helderblauw en de feesten… te goed om thuis na te vertellen. Dus kijk snel bij ons fantastische aanbod van jongerenreizen naar Griekenland!

jongerenreizen griekenland

Waarom je jongerenreis naar Griekenland boeken?

  • De beste! De nummer 1! De vetste!
  • En toch nog een beetje authentiek
  • Moeten we je echt nog overtuigen?

Aanbiedingen jongerenreizen Griekenland

Jongerenreizen naar Griekenland nemen de trips naar Spanje over. Griekenland is het nieuwe partymiddelpunt van Europa! We snappen dat je al staat te springen om erheen te vliegen, dus kijk snel hieronder voor de voordeligste jongerenreizen naar Griekenland.

[feed]

Over Griekenland

Griekenland: het land van sirtaki, ouzo, gyros en natuurlijk Cherso! Hoewel wij gokken dat je je jongerenreis naar Griekenland er niet voor boekt, toch even wat achtergrond van dit prachtige land. Want het is er niet alleen feestelijk. Het is ook adembenemend mooi. Griekenland bestaat uit een groot stuk vasteland en een hele hoop kleine en grotere eilanden, waarvan Rhodos, Kos en natuurlijk Kreta het bekendst zijn. Een van die laatste twee eilanden ga je hoogstwaarschijnlijk bezoeken tijdens je jongerenreis naar Griekenland. Want dat zijn de twee plekken waar het gebeurt, met Kreta (Cherso) als partybestemming numero uno!

Griekenland in het kort

Op het gebied van jongerenreizen stoot Griekenland langzaam Spanje van de troon. Jarenlang waren Salou en Lloret de Mar samen met Blanes de beste bestemmingen om je wilde haren los te gooien. Maar in de afgelopen 15 jaar, en helemaal na de serie Oh Oh Cherso, heeft Griekenland zich goed genesteld tussen de jongerenreizen. Goed voor te stellen, want het is er minsten net zulk lekker weer, je bent omgeven door strand en zee en als het om feesten gaat, kunnen die Spanjaarden nog wat leren van de Grieken! Dus als partyen je doel is en je wilt op dé toplocatie van alle feestplekken staan, boek jij deze zomer een van de jongerenreizen naar Griekenland!

Wat doe je overdag in Griekenland?

Wat je ook gaat doen, we weten een ding dat je niet gaat doen tijdens je jongerenreis naar Griekenland: je vervelen! Want overdag en ’s nachts gaat het er zo gezellig aan toe, dat je tijd tekort komt om van alles te genieten tijdens je jongerenreis naar Griekenland.

Beachflirt (Kreta)

Wie Griekenland zegt, zegt Kreta. Wie Kreta zegt, zegt Star Beach. En Wie Star Beach zegt, zegt Beachflirt! Hier vind je de beste DJ’s, de vetste muziek en de mooiste sfeer. Als je slim bent, boek je je Beachflirt tickets direct bij het boeken van je jongerenreis naar Griekenland, want vol=vol!

Chrissy Island (Kreta)

Op Chrissy Island ligt een strandje dat naar de naam Gold Beach luistert. Alsof die naam nog niet genoeg zegt, hier een korte uitleg: wit zand, een helderblauwe zee en een prachtige goudgele zon die je huid een paar tinten bruiner maakt. Je wordt er ’s ochtends al heen gebracht met een relaxte boot met airco en WiFi. Een absolute aanrader voor tijdens je jongerenreis naar Griekenland!

Relaxing Cruise (Kos)

Gaat jouw jongerenreis naar Kos? Dan kun je de gezellige relaxing cruise doen. De cruise brengt jou en allemaal andere jonge vakantiegangers naar een eiland op ongeveer 1,5 uur van Kos. Zowel op de boot als op het eiland kun je lekker zonnen. Of je kiest ervoor om het water in te duiken (met of zonder snorkel). En wie weet zie je wel dolfijnen!

Spinalonga (Kreta)

Als je tijdens je jongerenreis naar Griekenland nog iets anders gezien wilt hebben dan het vrouwelijk of mannelijk schoon op Kreta, dan is deze excursie een 100% aanrader!  Je gaat naar de hipste winkelstraat van Kreta en daarna naar Plaka. Vanuit hier kun je voor een klein extra prijsje met een boot naar het beroemde Spinalonga, maar je kunt ook op een terras neerploffen voor een verkoelend drankje of op het strand bijkleuren.

Nachtleven in Griekenland

Tijdens je jongerenreis zul je Griekenland waarschijnlijk vaker in het donker dan in het licht zien. De kans is groot dat jij al lang weet hoe goed je kunt feesten op de Griekse eilanden (met dank aan Oh Oh Cherso), maar voor de zekerheid hier nog 3 hotspots die je kunt aandoen tijdens jongerenreizen naar Griekenland.

Hush (Kos)

In de Barstreet van Kos-stad vind je Hush, een ruim twintig jaar oude bar. Op het eiland en ook daarbuiten is Hush een bekende naam! Relaxte top 40 en R&B muziek, lekker loungen met een waterpijp, vette thema-avonden als Ladies Night en Tequila Night, Hush heeft het allemaal!

Cameo Club (Kreta)

Als je echt los wilt gaan, moet je zorgen dat je jongerenreis naar Kreta gaat. Op Kreta heb je twee feestlocaties: Malia en natuurlijk Chersonissos. Op dit eiland vind je verreweg de beste clubs van heel Griekenland en een daarvan is Cameo Club. Een must om te bezoeken tijdens je jongerenreis naar Griekenland!

Banana Club (Kreta)

Ook buiten Chersonissos is er leven op Kreta, zoals je zult merken tijdens je jongerenreis. Het beste bewijs daarvan is de Banana Club in Malia (niet te verwarren met de Bananenbar in Amsterdam, dat is iets heel anders). Dit is een van de langst bestaande clubs in Malia waar elke avond fantastische shows worden gehouden. Dans je liever binnen of buiten? Bij de Banana Club mag je zelf kiezen!

Waar verblijf je?

Bij jongerenreizen naar Griekenland heb je keuze uit twee eilanden: Kos en Kreta. Beide eilanden staan op hun eigen manier garant voor een onvergetelijke jongerenreis naar Griekenland.

Kos

Voor de duidelijkheid: Griekenland is meer dan Kreta. Van de duizenden andere eilanden voor de Griekse kust is Kos bijvoorbeeld een toplocatie voor je jongerenreis. Het is wat kleinschaliger, gemoedelijker en rustiger dan Kreta (en dan vooral Chersonissos), maar je kunt het er in de nachtelijke uurtjes minstens net zo gezellig hebben! Kos is dus zeer het overwegen waard voor je jongerenreis naar Griekenland.

Kreta

Als jouw jongerenreis naar Kreta gaat, dan is wel duidelijk wat je gaat doen: feesten, knallen, hossen en stampen! Zowel Malia als het inmiddels wereldberoemde Chersonissos zijn ideale plekken om 24/7 uit je dak te gaan. Als alle school- of werkstress er even uit moet en je nergens aan wilt denken, is een feestvakantie Cherso absoluut de beste jongerenreis naar Griekenland!

Aanbieders van jongerenreizen naar Griekenland

Jongerenreizen naar Griekenland kun je boeken bij alle touroperators op Vergelijk Jongerenreizen.nl. Wij raden je aan om ze allemaal even goed te bekijken. Dus lees voordat je boekt onze:

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>