Jongerenreizen Hongarije

Jongerenreizen naar Hongarije zitten in de lift, en dat is logisch! Want terwijl je vriendjes hutje mutje zitten/staan/liggen in die ene badplaats die iedereen elke zomer bezoekt, boek jij een van de jongerenreizen naar Hongarije en kies jij voor een plek waar niet iedereen voor gaat. En dat is een voordeel dat je in alles terugziet: vriendelijke prijzen, authentieke omgeving, maar wel dezelfde soort feesttenten! Dus een slimme vakantieganger die niet meeloopt met de rest, kijkt zeker even bij de jongerenreizen naar Hongarije!

jongerenreizen hongarije

 

Waarom je jongerenreis naar Hongarije boeken?

  • Jij bent geen meeloper, jij kiest je eigen weg
  • Goed feesten voor een vriendelijke prijs
  • Gezellig land met leuke mensen

Aanbiedingen jongerenreizen Hongarije

Jongerenreizen naar Hongarije zijn steeds meer in opkomst, maar nog niet zo populair dat ze onbetaalbaar zijn. Zeker niet als je onze aanbiedingen meepakt. Dus kijk hieronder voor de beste jongerenreizen naar Hongarije!

[feed]

Over Hongarije

Hongarije vind je ten noordoosten van dat andere opkomende vakantieland voor jongerenreizen Kroatië. Voor jongerenreizen naar de zee is Hongarije geen geschikte bestemming, want het land is aan alle kanten omgeven door andere landen. Wel vind je er mooie meren waar je uitgebreid kunt chillen en bijkomen van weer een heftige avond. Want tijdens jongerenreizen naar Hongarije kun je minstens net zo hard uit je dak gaan. Je hebt er alle bars, discotheken en restaurants waar je maar zin in kunt hebben. Maar ondertussen heb je heel goed door dat je ergens anders bent dan anderen. Niet de afgezaagde plek waar iedereen al geweest is. Juist daarom kiezen veel vakantiegangers voor de jongerenreizen naar Hongarije.

Hongarije in het kort

Hongarije mag dan geen strand hebben, het is een zeer aangenaam vakantieland. Veel zonuren, over het algemeen heel weinig regenval en een lekker zomers temperatuurtje van gemiddeld net ietsje meer dan Nederland. Je zult je jongerenreis naar Hongarije doorbrengen aan het Balatonmeer, het grootste meer van Midden-Europa. Reken maar dat er daar veel te doen is en dat je daar een goed feestje kunt bouwen. Er is zelfs een jaarlijks festival, maar daarover later meer. In het kort: voor een authentieke ervaring en meer dan genoeg te doen, raden wij zeker een van de jongerenreizen naar Hongarije aan!

Wat doe je overdag in Hongarije?

Een reden dat jongerenreizen naar Hongarije steeds populairder worden, is dat er zowel overdag als ’s nachts enorm veel te doen is. Cultureel, feestelijk of gewoon heel relaxed, voor elke behoefte is er wat te vinden tijdens je jongerenreis naar Hongarije.

jongerenreizen hongarije

Beachday

Dit is een ander strandfeest dan anderen. Het grasstrand aan het Balatonmeer wordt omgedoopt tot een strandfeest waar je bij moet zijn! Voor de actieveling zijn er watersporten, maar gewoon chillen met voldoende eten en drinken kan ook geregeld worden. Doen dus, die Beachday!

Partycruise

De boot ligt volgeladen met hapjes en (natuurlijk) drankjes, de muziek staat aan, we kunnen! Terwijl je de zon langzaam ziet ondergaan, dans jij op de lekkerste beats tijdens deze partycruise.

Budapest by Day

Boedapest is misschien wel de meest ondergewaardeerde stad van Europa. De schoonheid van deze stad kan zich meten aan de standaardsteden uit romantische films en je kunt er van alles beleven. Shoppen, terrashangen, culturele dingen bezoeken, het kan allemaal. Een must see tijdens je jongerenreis naar Hongarije!

Nachtleven in Hongarije

Als de avond in Hongarije valt, snap je waarom je deze jongerenreis hebt gemaakt. Op de een of andere manier weten ze in Hongarije net even die draai te geven aan het uitgaan die je op andere plekken niet hebt. Maak kennis met het nachtleven in Hongarije.

jongerenreizen hongarije

The Palace

We trappen meteen af met een grote jongen. Een mannetje of duizend, verdeeld over twee verdiepingen. Plaatselijke en internationale DJ’s die de sterren van de hemel draaien. Zomerhits die worden afgewisseld met pompende techno. En dan ook nog een zwembad, douches en Europa’s grootste schuimkanon! Alleen al voor deze club boek jij je jongerenreis naar Hongarije.

Bar Aqua

En Hollandse bar? Midden in Hongarije? Het kan en tijdens je jongerenreis zul je hier vaak belanden!  Meeblèren met Hazes, maar ook dansen op het beste uit de top 40 kun je in Bar Aqua meer dan genoeg doen. Tevens dé plek waar je moet zijn als je snakt naar een kroketje of frikandelletje tijdens je jongerenreis naar Hongarije!

Havanna

Goedkoop cocktails drinken onder het genot van hits en house? Havanna heeft de beste happy hours: van 14.00 uur tot 20.00 uur is het 3 halen, 1 betalen en daarna tot sluitingstijd is het 2 halen, 1 betalen. Met bonuspunten als je nog recht naar huis loopt!

Waar verblijf je?

Elk jaar gaan hordes jongerenreizen naar Siofók, het bruisende uitgaansparadijs aan het Balatonmeer. Overdag en ’s avonds heb je hier alles wat je ooit van een vakantie had gehoopt. Geen zand, geen zee, maar een prachtig meer en een heerlijk grasstrand (dus geen zand tussen je spullen!). Wij zouden het wel weten: laat de rest maar naar Cherso en Spanje gaan, wij kiezen veel liever voor de jongerenreizen naar Hongarije!

Aanbieders van jongerenreizen naar Hongarije

Jongerenreizen naar Hongarije kun je boeken bij 3 touroperators op Vergelijk Jongerenreizen.nl. Wij raden je aan om ze even goed te bekijken. Dus lees voordat je boekt onze:

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>