Jongerenreizen Kroatië

Jongerenreizen naar Kroatië zijn tegenwoordig hot & happening! Elk jaar noteren we Kroatië onder de hoogste stijgers als het om jongerenreizen gaat, en dat ligt allemaal aan de gouden combinatie van klimaat, gastvrijheid, prijsvriendelijkheid en gezelligheid. In Kroatië kun je een aardig potje uitgaan, terwijl je overdag kunt kiezen voor de stranden of de prachtige stadjes en plaatsjes. Spanje en Griekenland staan misschien bekend als de feesttoppers, maar wij garanderen je dat je voor de mooiste herinneringen het beste kunt kijken tussen de jongerenvakanties naar Kroatië.

jongerenreizen kroatie

Waarom je jongerenreis naar Kroatië boeken?

  • Laat ze maar praten over Spanje, jij weet wel beter
  • Een verborgen parel!
  • Naar verhouding de langste kust van Europa!

Aanbiedingen jongerenreizen Kroatië

Jongerenreizen naar Kroatië zijn reizen voor de fijnproever. Degene die het plezier in kleine dingen zoekt. Maar die ook weet wat een feestje bouwen is! En na een weekje de lokale biertjes gedronken te hebben, zul je moeilijk weer op de Nederlandse pils kunnen overstappen. En dat is nóg een reden om te gaan voor een van de voordelige jongerenreizen naar Kroatië!

[feed]

Over Kroatië

Tijdens jongerenreizen naar Kroatië heb je keuze uit meerdere geweldige badplaatsen. Zowel de sportieve waterrat als de feestende levensgenieter kan hier zijn hart ophalen, want Kroatië biedt voor ieder wat wils. Dit land, dat deel uitmaakte van het voormalige Joegoslavië, is een van de mooiste vakantiegebieden in de regio en staat garant voor een prachttijd! Welke bestemming je ook kiest voor je jongerenreis naar Kroatië, je hebt altijd de beste activiteiten en de meest bruisende uitgaansgelegenheden op een steenworp afstand. Geen wonder dat een steeds grotere groep vakantiegangers zijn zinnen zet op onze jongerenreizen naar Kroatië!

Kroatië in het kort

Bij het uiteenvallen van Joegoslavië werd Kroatië een apart land. Het kenmerkt zich door een enorme kuststrook waar talloze eilanden voor te vinden zijn die in de Adriatische Zee liggen. Bij jongerenreizen naar Kroatië heb je de keuze uit verschillende badplaatsen waar de zon vrijwel altijd schijnt en het nachtleven tot in de vroege uurtjes doorgaat. De amper 4,5 miljoen inwoners zijn zeer gastvrij en weten je tijdens je jongerenreis naar Kroatië goed te vermaken!

Wat doe je overdag in Kroatië?

Niet dat we verwachten dat jij je gaat vervelen tijdens je jongerenreis naar Kroatië, maar voor de zekerheid geven we je toch graag wat tips mee. Dat je er lekker kunt feesten, weet je al (en gaan we verderop uitgebreid behandelen). Maar dat je er ook de mooiste dingen kunt zien en doen overdag, is misschien nieuw voor je. Daarom hieronder twee dingen die je kunt doen tijdens je jongerenreis naar Kroatië als het nog licht is.

jongerenreizen kroatie

Plitviče meren

Kroatië is mooi, heel mooi. Het gebied Istrië is misschien nog wel het beste bewijs daarvan. Als je ons niet gelooft, zet een bezoekje aan de Plitviče meren dan alvast op de to do-lijst voor je jongerenreis naar Kroatië. Plitwie? Zo moeilijk als de naam is, zo mooi is de natuur rondom deze 18 meren. Echt, wij moeten er nog van bijkomen. Zo mooi.

Venetië

Venetië? Dat ligt toch in Italië? Klopt, maar het is heel goed bereikbaar vanaf Kroatië. Deze stad moet je een keer in je leven gezien hebben, dus waarom zou je hem niet afvinken tijdens je jongerenreis naar Kroatië? Vergeet Parijs, vergeet Hawaii, Venetië is de romantische place to be! Onze tips: maak je dagje Venetië compleet met een gondelvaart en doe nog even snel wat inkopen op het San Marcoplein. O ja, en loop over 1 van de bruggen. Maar dat laatste gaat wel lukken, aangezien er daarvan meer dan 300 zijn. Dus wij zeggen: steek even de grens over tijdens je jongerenreis naar Kroatië!

Nachtleven in Kroatië

Overdag zit het schema van je jongerenreis naar Kroatië al helemaal vol met Venetië, de Plitviče meren en zoveel mogelijk straaltjes zon pakken. Maar wat doe je ’s avonds? Wees niet bang: ook daarin voorziet Kroatië ruimschoots. Sterker nog: veel beter wordt het niet!

jongerenreizen kroatie

Summerclub

In Medulin zit een te dikke discotheek die je tijdens je jongerenreis naar Kroatië zeker een keertje gaat bekijken. Hier worden de feesten georganiseerd waar je geweest moet zijn. Met een paar duizend man ga je los op vette beats verzorgd door de grote namen uit DJ-land. Een zwembad en schuimparty maken het geheel af. Bezoeken dus tijdens je jongerenreis naar Kroatië!

Full Moon Party

Een echte Full Moon Party op een onbewoond eiland! Dit is de moeder aller feesten, hiermee krijg je al je vrienden en vriendinnen die zonodig naar Cherso moesten muisstil. Goede muziek, smakelijke cocktails en een sterrenhemel van horizon tot horizon. En natuurlijk die volle maan. Ben jij even blij dat je een van de jongerenreizen naar Kroatië hebt geboekt!

Waar verblijf je?

Kroatië beleef je het best in de streek Istrië. Hier komen zon, zee, strand en feest samen in een zwoele combinatie die zorgt voor een onvergetelijke jongerenreis! Kroatië leeft, bruist en betovert het meest in Istrië. In die streek liggen twee plaatsjes waar je naartoe kunt: Medulin en Poreč. Welke van deze twee je ook kiest, je komt als een ander mens terug van je jongerenris naar Kroatië!

Aanbieders van jongerenreizen naar Kroatië

Jongerenreizen naar Kroatië kun je boeken bij 3 touroperators op Vergelijk Jongerenreizen.nl. Wij raden je aan om ze even goed te bekijken. Dus lees voordat je boekt onze:

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>