Jongerenreizen Portugal

De jongerenreizen naar Portugal staan altijd garant voor een unieke Portugese ervaring, gecombineerd met ouderwets feesten en genieten! Albufeira is dé jongerenbestemming voor de hippe nieuwe generatie die een totaalpakket zoekt waarin feesten een belangrijk onderdeel heeft. De schoonheid, cultuur en sfeer van Albufeira blijven je lang bij, terwijl je de nachten op de Strip waarschijnlijk nooit meer zult vergeten. Bezoek tijdens je jongerenreis naar Portugal ook de hoofdstad Lissabon en ontdek hoe deze Zuid-Europese plaats gemoedelijk en toch bruisend is. Een absolute aanrader dus! Op Vergelijk Jongerenreizen.nl is Portugal dan ook favoriet.

jongerenreizen portugal

Waarom je jongerenreis naar Portugal boeken?

  • Mooier dan Spanje
  • Rustiger (overdag) dan Griekenland
  • Alles in het uitgaansgebied is op loopafstand

Aanbiedingen jongerenreizen Portugal

Jongerenreizen naar Portugal doe het al jaren erg goed. En terecht, want je kunt er al voordelig naartoe en je hebt er minstens zoveel lol als op andere plekken. Als Portugal eenmaal je hart heeft veroverd, wil je niets anders meer! Kijk daarom nu bij onze aanbiedingen voor de goedkoopste jongerenreizen naar Portugal.

[feed]

Over Portugal

Welk land is de laatste 10 jaar flink terrein aan het winnen onder de jongerenreizen? Portugal! Een van de meest gevreesde tegenstanders van Oranje komt uit misschien wel het leukste land van Europa. Een topbestemming voor jongerenreizen! Portugal laat zich het best omschrijven als Spanje, maar dan gemoedelijker en op veel plaatsen nog mooier. Niet gek dus dat er steeds meer jongerenreizen naar Portugal gaan. Je kunt er net iets makkelijker een keertje rustig aan doen, als je tussen het stappen door een keer behoefte hebt aan een momentje chillen. Buiten dat is er genoeg te beleven en kun je op de Strip (hét uitgaansgebied) fantastisch feesten. Dus onze tip voor de leukste jongerenreizen: Portugal!

Portugal in het kort

Portugal heeft voor jongerenreizen alles te bieden: bruisende stad, gezellige authentieke dorpjes, keihard uitgaan, de beste activiteiten voor overdag en natuurlijk prachtig weer! Eenmaal aangekomen in de Algarve wil je waarschijnlijk nooit meer weg. Het is er zonnig, de mensen zijn gastvrij en aardig en het oude centrum ademt sfeer uit alle hoeken en gaten. En dan valt de avond en ga je de clubs en bars bezoeken. Jaarlijks bezorgen wij dan ook vele jongeren de meest onvergetelijke jongerenreizen naar Portugal.

Wat doe je overdag in Portugal?

Portugal heeft een bruisend dag- en nachtleven en er is dan ook altijd wat te doen tijdens je jongerenvakantie. Wil jij Portugal eens van een heel andere kant zien? Hieronder hebben we enkele tips voor als je overdag de behoefte voelt om een ontdekkingstocht te maken van je jongerenreis naar Portugal.

jongerenreizen portugal

Lissabon

Weinig toeristen kennen deze stad, die zichzelf mag rekenen tot een van de leukste steden van Europa! Je hebt er alles wat je in andere steden hebt, gecombineerd met een relaxte, goede sfeer. Daardoor zul je je meteen thuisvoelen in de hoofdstad van Portugal. Je jongerenreis naar Portugal is niet compleet zonder een bezoekje aan deze wereldstad!

Jeepsafari

Een beetje cultuur gecombineerd met een beetje avontuur maakt je jongerenreis naar Portugal compleet. De jeepsafari brengt dit samen in een oergezellige rit door de Algarve. Feestelijk en leuk en daarom een aanrader die onze to do list voor jongerenreizen naar Portugal zeker haalt!

Nachtleven in Portugal

De avond valt en jij komt tot leven. Wat is er dan te doen in Portugal? Enkele toptips voor jouw jongerenreis vind je hieronder. Een ding is zeker: Portugal heeft 100% feestgarantie voor jongeren!

jongerenreizen portugal

Meet Bar

Als je een cocktailtje kunt waarderen, zal de Meet Bar een vaste plek worden tijdens jouw jongerenreis naar Portugal. Deze vrij jonge tent in het oude centrum van Albufeira heeft unieke cocktails die je alleen hier vindt. Ruim 100 gezelligheidsdieren klokken hier elke avond hun cocktails naar binnen en dat zorgt voor een hoop gezelligheid! Je jongerenreis naar Portugal is niet compleet zonder de Meet Bar!

Atrium Bar

Heb jij (na een paar drankjes) genoeg lef om de microfoon te pakken en karaoke te zingen? Zoetgevooisde nachtegaal of schelle kraai, iedereen kan zingen in deze gezellige karaokebar! Misschien word jij hier door een van de paar honderd gasten ontdekt als de nieuwe Michael Jackson of Whitney Houston, of ben je na je jongerenreis naar Portugal de nieuwste boy (of gir) band!

Fiesta

Een jongerenreis naar Portugal maak je om te feesten, en Fiesta is daar de perfecte plek voor. Deze prachtige club met moderne uitstraling huist de bekendste DJ’s. Naast de betere platen schenkt de bar het lekkerste om je avond uit compleet te maken.

Waar verblijf je?

Albufeira, dé jongerenbestemming in de Algarve. De zon stopt nooit met schijnen en dat zorgt voor warme, lekkere dagen en zwoele avonden. Hier kun je tijdens je jongerenreis naar Portugal heel veel overdag doen, maar ook van alles laten. Door een fijn strand, een sfeervol oud centrum en De Strip (de bekende uitgaansstraat van Portugal) ga jij je niet vervelen tijdens je jongerenreis naar Portugal!

Aanbieders van jongerenreizen naar Portugal

Jongerenreizen naar Portugal kun je boeken bij alle touroperators op Vergelijk Jongerenreizen.nl. Wij raden je aan om ze allemaal even goed te bekijken. Dus lees voordat je boekt onze:

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>