Jongerenreizen Spanje

Jongerenreizen naar Spanje, wat moet je daar nog over weten? Moeten we het hebben over het prachtige binnenland? De lokale cultuur? Natuurlijk niet! Jij kiest voor de jongerenreizen naar Spanje met maar een reden: FEEST! Want Spanje is elk jaar weer het epicentrum van de feestbeving! Voor de duidelijkheid: dat is de plek waar de aarde schudt van de beats en springende mensen. Bijkomen doe je maar thuis, want de kans dat jij je bed deze vakantie ziet, is klein. Heel klein. Jij weet wat je wilt en jij weet waar je hebt moet halen. Daarom boek jij via Vergelijk Jongerenreizen.nl een retourtje Spanje!

jongerenreizen spanje

Waarom je jongerenreis naar Spanje boeken?

  • Omdat al je vrienden / vriendinnen ook gaan!
  • Het Mekka voor feestbeesten
  • Voor minder dan 100 euro zit je er al
  • Heb je nou nog niet geboekt?

Aanbiedingen jongerenreizen Spanje

Als we jongerenreizen naar Spanje nog moeten aanprijzen, dan weten we het ook niet meer. Het enige dat we nog voor je kunnen doen, is de beste aanbiedingen op een rijtje zetten, zodat je genoeg overhoud om ter plaatse een drankje te drinken. Dus wees slim en bekijk hieronder onze aanbiedingen voor jongerenreizen naar Spanje.

[feed]

Over Spanje

Spanje en Griekenland zijn in een strijd verwikkeld. Wie biedt de beste jongerenreizen? Spanje was altijd Europa’s beste feestbestemming en had lange tijd geen enkele concurrentie. De vele partyplekken van Spanje leken nooit te worden ingehaald. Nu komt er ineens van Griekse zijde tegenstand, maar dat is goed! Spanje weet nu namelijk dat het een naam hoog te houden heeft. Tijdens jongerenreizen naar Spanje ontstaat daardoor nu bijna een risico op partyoverschot! Vergeet wat iedereen zegt. Spanje is nog steeds de bom, en daarom zijn jongerenreizen naar Spanje nog steeds onmogelijk populair!

Spanje in het kort

Dit prachtige land in het zuidwesten van Europa heeft een rijke cultuur en historie, maar daar zijn de meeste vakantiegangers tijdens jongerenreizen naar Spanje nauwelijks in geïnteresseerd. Veel belangrijker zijn namelijk de Spaanse Costa’s. Daar heb je bijna meer zonuren dan er in een dag passen, is het altijd lekker weer en gaat het licht nooit uit. Op elke straathoek valt wat te beleven en tijdens jongerenreizen naar Spanje is er daarom weinig kans om even op adem te komen. Dat wordt een groot gezellig feest waarbij je gegarandeerd veel bekende tegenkomt, vaak met een glas in je hand staat en met alle nummers mee kunt blèren!

Waar verblijf je tijdens je jongerenreis naar Spanje?

Jongerenreizen naar Spanje kennen zo veel verschillende bestemmingen, dat je keuzes te over hebt. Waarschijnlijk ken je de meeste (of alle) bestemmingen van onze jongerenreizen naar Spanje al, maar we nemen ze voor de zekerheid nog even met je door.

Blanes

Blanes, wie kent het niet? Al voor iets minder dan 100 euro is er wel een jongerenreis naar deze Spaanse badplaats te boeken. Kies voor een camping of hotel (maakt weinig uit, zoveel zul je er toch niet te vinden zijn) en zet koers richting een van de leukste feestbestemmingen van Europa! Je hebt het sfeervolle oude gedeelte waar je lekker kunt shoppen en het nieuwe gedeelte waar alle actie te vinden is. Reken erop dat je de zon vaak ziet opkomen als je Blanes kiest voor je jongerenreis naar Spanje! Tips voor je stapavond: begin bij Sunset of Holland BeachHouse en eindig dansend in Sala Vega of de Arena!

jongerenreizen blanes

Calella

Calella is al sinds jaren een belangrijke stop voor onze vliegtuigen. Vele jongeren kiezen voor jongerenreizen naar Spanje en een groot deel stapt hier uit. Net als Blanes heeft het een oud en een nieuw gedeelte, beide vol met leuke terrasjes en winkeltjes. Maar het belangrijkste: wat doe je als de avond valt? Een goede ‘indrinker’ is Zona 6, waar je nog even kunt genieten van een beetje stilte voor de storm. Want in Calella gaat het er hard aan toe! Hans en Grietje is de (hoe kan het ook anders) Hollandse partytip. Wil je top-DJ’s aanschouwen? Ga dan naar Menfis of Zillion!

jongerenreizen calella

Lloret de Mar

Feesten voor gevorderden doe  je in Lloret de Mar. Je jongerenreis naar Spanje wordt een soort kroegen- en discotheken-survivaltocht in deze zonovergoten badplaats. Natuurlijk is er overdag het nodige te beleven in de vorm van allerlei leuke activiteiten en gezellige winkeltjes, terrasjes en stranden. Maar of je er echt bruin gaat worden, moet je nog maar zien. Het beste werk verzet je namelijk ’s nachts. Kies maar uit de meer dan 400 (!!) kroegen en discotheken: wordt het Beachbar Olé, Oranje Café, de Cartoon of discotheek Revolution? Of wil je de wereldtop van de DJ’s zien? Dan ga je waarschijnlijk vaak naar Colossos tijdens je jongerenreis naar Spanje!

jongerenreizen lloret de mar

Malgrat de Mar

Veel strand, een lekkere zee en natuurlijk de nodige dosis vitamine U (van Uitgaan) zijn de ingrediënten waar Magrat de Mar uit is opgebouwd. Voor de nachtdieren is hier meer dan genoeg te beleven voor een complete jongerenreis naar Spanje. Wat dacht je van het beroemde Hollandse Straatje, met onder andere het TMF Café, Astrix en Waikiki? Daarna maak je de nacht af in discotheken Tropicana, QK (met zwembad!) en Palm Beach. Als je klaar bent, kun je meteen door naar het strand om bij te slapen in de vers opgekomen zon. Of je maakt een dagtochtje naar het nabijgelegen Barcelona, een van de mooiste steden van Europa. En zo is er nog een waslijst aan leuke dingen voor overdag en ’s nachts in Malgrat de Mar!

Salou

Salou heeft zichzelf ineens heel sterk op de kaart gezet als feestplek nummer 1 voor jongerenreizen. Spanje begint wel steeds meer de hete adem van Griekenland in de nek te voelen (met dank aan Cherso), maar dat mag de pret niet drukken. Je bent geen feestbeest als je niet in ieder geval 1 keer in megadiscotheek Pacha bent geweest. Daarnaast wemelt het in deze stad van de shops, kroegjes, andere discotheken en leuke activiteiten om te ondernemen. Geen wonder dat dit nog steeds een grote trekpleister is die zorgt voor veel jongerenreizen naar Spanje!

Mallorca (El Arenal)

Mallorca heeft het goed voor elkaar: heel veel strand en heel veel feest. Overdag verveel je je geen seconde in de zon, terwijl je je roes uitslaapt of deelneemt aan een leuke excursie, en ’s nachts begint het feest pas echt. We noteren de Beachouse, 538, Shooters en Heeren van Amstel voor een gezellige avond. Maar als je het echt een keer (te) bont wilt maken, is er BCM in Magaluf, de grootste discotheek van Mallorca! Niet voor niets een van de topbestemmingen voor je jongerenreis naar Spanje.

jongerenreizen mallorca

Tenerife

Niet in Spanje, maar wel onderdeel van Spanje, is Tenerife. Deze zonniger dan zonnige bestemming is jaarlijks de plek waar hordes jongerenreizen heen gaan. Op Playa de las Américas staan meerdere accommodaties die helemaal zijn ingericht om gezellig feestende jongeren te ontvangen. Je bent omgeven door winkeltjes, kroegen, discotheken en alles wat je maar wilt. Tenerife is ideaal voor als je van een feestje houdt, maar ook kleinschaligheid en af en toe wat rust wilt tijdens je jongerenreis naar Spanje.

jongerenreizen tenerife

Gran Canaria

Ook Gran Canaria hoort bij de jongerenreizen die naar Spanje gaan. Door de ongekende populariteit en veelzijdigheid van dit eiland hebben we hier een aparte pagina voor gemaakt. Lees hier meer over jongerenreizen naar Gran Canaria.

Aanbieders van jongerenreizen naar Spanje

Jongerenreizen naar Spanje kun je boeken bij alle touroperators op Vergelijk Jongerenreizen.nl. Wij raden je aan om ze allemaal even goed te bekijken. Dus lees voordat je boekt onze:

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>