Jongerenreizen Terschelling

Jongerenreizen naar Terschelling moet je niet onderschatten, die gaan los! Geloof ons: boek een retourtje Terschelling en je zult zien dat je voor een feestvakantie de grens niet over hoeft. Geen moeilijk gedoe aan de grens, geen prikken, geen jetlag, gewoon die koffer inpakken en ietsje later weer fluitend uitpakken. Voor je het weet, zit jij aan je eerste drankje en ben je klaar voor het feest. En daarom blijven jongerenreizen naar Terschelling mateloos populair!

jongerenreizen terschelling

Waarom je jongerenreis naar Terschelling boeken?

  • Lekker dichtbij en geen taalbarrière
  • Een complete vakantie hoeft bijna niets te kosten
  • Feestoverschot en slaaptekort gegarandeerd

Aanbiedingen jongerenreizen Terschelling

De jongerenreizen naar Terschelling zijn de populairste binnen de landsgrenzen. Voor een paar tientjes is je vakantie al geregeld en kan het feest beginnen. Dus heb je zin om te knallen, maar niet om een eind te reizen? Kies dan voor een van de jongerenreizen naar Terschelling!

[feed]

Over Terschelling

Wie had ooit gedacht dat Nederland ooit een eigen partyeiland zou krijgen? Sinds enkele jaren zijn de jongerenreizen naar Terschelling niet meer aan te slepen. Voor bijna nop zit je al op dit (in de zomer) zonovergoten eiland, waar je eigenlijk alles hebt wat je ook in Spanje of Griekenland kunt vinden. Daar spreekt namelijk ook iedereen Nederlands en heb je ook overal snackbars. Dus als je slim bent, houd je gewoon lekker die knaken in je zak en boek je een van die spotgoedkope jongerenreizen naar Terschelling. Evenveel vakantiegevoel en feestplezier, maar dan met een hoop minder gedoe. Terwijl je vrienden nog in de rij staan om in te checken, ben jij al uitgepakt en ready to party!

Terschelling in het kort

Terschelling mag dan niet het grootste Waddeneiland zijn, het is er zeker het gezelligst! Dit kleine eilandje is jaarlijks een trekpleister voor vakantiegangers in allerlei soorten en maten, waaronder ook partyvolk dat met een jongerenreis naar Terschelling even goed de bloemetjes buiten zet. In de zomer kun je er rekenen op genoeg zon voor goede stranddagen en genoeg cafés en bars voor het nachtleven. Eigenlijk moet iedereen dit eiland een keer bezocht hebben, dus boek snel je jongerenreis naar Terschelling!

Wat doe je overdag op Terschelling

Een jongerenreis naar Terschelling is natuurlijk vooral een feestreis. Toch is er overdag ook meer dan genoeg te doen. Op de camping worden allerlei leuke (sportieve) activiteiten georganiseerd. Zo kun je deelnemen aan een potje volleybal, voetbal of buikschuiven. Dit wordt vanuit de camping georganiseerd en kost helemaal niets om mee te doen. Ook zijn er allerlei watersporten die je kunt ondernemen. Er is zelfs een heuse Beach Battle, een sportief evenement waarbij leuke prijzen te winnen zijn. Je neemt het op tegen andere campings en gaat onder andere blokarten, coast raften en brandingkanoën. Zo ben je ook nog even sportief bezig tijdens je jongerenreis naar Terschelling.

jongerenreizen terschelling

Nachtleven op Terschelling

Hier boek je een jongerenreis naar Terschelling voor. Terschelling is namelijk verstand op nul, koude kletser in de hand en keihard feesten! Terschelling bestaat uit twee delen, West Terschelling en Midsland. West Terschelling staat bekend om zijn vele bars en discotheken en Midsland om zijn ehh… vele bars en discotheken. Feest genoeg dus tijdens je jongerenreis naar Terschelling!

West Terschelling

West Terschelling kent 7 bars en discotheken die je tijdens je jongerenreis moet bezoeken. Ze liggen in de buurt van de haven, een gezellige omgeving. En het fijne is: Terschelling is klein, dus alle tenten liggen op loopafstand van elkaar. Onze route: begin bij Café Lieman, het oudste café van Terschelling. Vervolgens ga je even bij een echte bruine kroeg langs (het Zwaantje). Heb je daar ook de nodige drankjes gehad, dan ga je naar de Zeevaart en de Ke Rijf Bar. Als je daarnaa nog in een feeststemming bent, wordt het tijd voor een discotheek. Danskroeg de Oka 18 is een heerlijke danstent waar je wat pasjes kunt zetten. Ga je voor optredens, vette DJ’s en het betere feestwerk? Maak dan je avond af met de Braskoer.

Midsland

Tijdens je jongerenreis naar Terschelling zul je vaak in de dorpsstraat De Oosterburen te vinden zijn. Hier vind je namelijk vlak bij elkaar de beste kroegjes en feestbars. Een van de bekendste is wel Danscafé de Stoep, met een relaxed terras en ruime dansvloer. Hier kun je de beste atriesten zien optreden, zoals Kraantje Pappie, Lucien Foort en Mr. Polska. Minstens net zo populair is Bar Dancing Wyb, een danskroeg die de hele zomer vol staat met feestende jongeren die jouw jongerenreis naar Terschelling alleen maar gezelliger maken. Wil je zelf optreden? Dat kan ook. Karaokebar de Dammesaan heeft een podium voor je en de lekkerste cocktails om jezelf de nodige moed in te drinken. Voor de liefhebbers van een goede skihut is er Feestcafé de Schotse Vier. Ben je meer van de alternatieve stapavonden, kijk dan bij Bluescafé ’t Spyntje of biercafé ’t Wapen van Terschelling. Bij ‘’t Wapen’ hebben ze ruim 100 bieren op de kaart staan. Benieuwd of je ze allemaal kunt proeven tijdens je jongerenreis naar Terschelling!

Waar verblijf je?

Camping Terpstra de plek op Terschelling die jouw jongerenreis gezellig (en betaalbaar) maakt! Je hoeft maar een haf rondje over het terrein te lopen en je hebt al direct 6 bier in je handen, zo gezellig is het! Het is er zelfs zo leuk, dat je niet eens van de camping af hoeft om een goede tijd op Terschelling te hebben. En als je de camping af wilt maar niet weet welke kant je daarna op wilt, zijn er meer dan genoeg leuke excursies te vinden. Daarom kiezen wij voor onze jongerenreizen naar Terschelling voor Camping Terpstra!

Aanbieders van jongerenreizen naar Terschelling

Jongerenreizen naar Terschelling kun je boeken bij 2 touroperators op Vergelijk Jongerenreizen.nl. Wij raden je aan om ze allebei even goed te bekijken. Dus lees voordat je boekt onze:

  • GoFun ervaringen
  • X-travel ervaringen

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>