Jongerenreizen Tunesië

Jongerenreizen naar Tunesië? Die boek je als je houdt van een vakantie buiten Europa waarbij je net even iets anders ziet dan anderen, maar waarbij je wel verzekerd bent van de heilige drie-eenheid: zon, zee en feest! Touroperators breiden het aantal jongerenreizen naar Tunesië steeds verder uit, simpelweg omdat ze niet aan te slepen zijn! Tunesië was lang een mysterieuze, ontontgonnen bestemming, maar is inmiddels een grote naam in de partylijst van de reislustige feestganger. Dus ontdek een nieuwe plek buiten Europa en ga lekker los, boek een van de jongerenreizen naar Tunesië!

jongerenreizen tunesie

Waarom je jongerenreis naar Tunesië boeken?

  • Je bent toe aan een wat verdere reis
  • Het is exclusief en mysterieus…
  • …maar je kunt er net zo hard los!

Aanbiedingen jongerenreizen Tunesië

Onze jongerenreizen naar Tunesië brengen deze verre bestemming financieel dichterbij. Met speciale, beperkt beschikbare aanbiedingen maken wij jongerenreizen naar Tunesië mogelijk voor iedereen die dit land durft te ontdekken. Dus kijk snel wat wij voor je kunnen betekenen en kies voor een van de jongerenreizen naar Tunesië. [feed]

Over Tunesië

Niet veel jongerenreizen gaan naar Tunesië. Maar daar begint langzaamaan verandering in te komen. Spanje en Griekenland blijven populair, maar steeds vaker zien we vakantiegangers die wel eens wat anders willen. Die graag (letterlijk en figuurlijk) iets verder gaan met jongerenreizen. Tunesië is dan het land bij uitstek! Een tropisch paradijs zoals je nog nooit hebt gezien. Maar ’s avonds verandert alles, en wordt dit paradijselijke land ineens een dampende feesttempel die zelfs de meest ervaren partycrasher stijl achterover laat slaan. Ervaar het zelf! Als je echt iets unieks wilt meemaken, boek dan bij je volgende jongerenreis Tunesië!

Tunesië in het kort

Als je nog niet weet waar Tunesië ligt: dit Noord-Afrikaanse land ligt aan de oostkant aan Algerije vast, en aan het westen grenst een klein stukje van het land aan Libië. De noordkant en een groot deel van het westen worden omgeven door zee. Tot zover de aardrijkskundeles. Wat is het voor land? Verwacht parelwitte Bounty-stranden, helderblauwe zee, onmogelijk vette uitzichten, meer dan genoeg te doen overdag en een nachteven waar geen eind aan lijkt te komen. Dat wordt gecombineerd met een authentieke ervaring (Tunesië is nog niet zo ‘verhollandst’ als Lloret of Cherso) en je weet: hier ga je een toptijd hebben! Dus kijk bij de jongerenreizen naar Tunesië of er iets tussen zit voor jou!

Wat doe je overdag in Tunesië?

Tunesië is een van de zonnigste en warmste bestemmingen voor onze jongerenreizen. Dus wat doe je in Tunesië? Juist! Zonnen, luieren, terrashangen, in de zee zwemmen en waterparken bezoeken. Het stikt er van de leuke winkeltjes, gezellige terrasjes en prachtige witte stranden met wuivende palmbomen. Port-el-Kantaoui wordt ook wel het St. Tropez van Tunesië genoemd, dus het is een feest van zien en gezien worden. Daarnaast hebben we nog 3 goede tips voor jongerenreizen naar Tunesië.

jongerenreizen tunesie

Tunis

De hoofdstad van Tunesië is tijdens je jongerenreis een absolute must om te zien. Deze veelzijdige en opkomende stad heeft zoveel bezienswaardigheden, winkeltjes en terrasjes, dat we die moeilijk hier allemaal kunnen beschrijven. In 1 dag heb je genoeg cultuur gesnoven om een hele vakantie op te teren. Met een bezoekje aan Tunis maak je je jongerenreis naar Tunesië compleet!

Hamam

Op ongeveer elke straathoek van Tunesië vind je een hamam. Hier kun je je heerlijk in de watten laten leggen en even goed laten scrubben, zodat je vakantiekleurtje wat langer blijft zitten. Bovendien is het ideaal om die kater (waar je niet aan ontkomt tijdens een jongerenreis) eruit te zweten. Je voelt je als herboren en kunt er weer helemaal tegenaan! En je kunt dus nog lang na je jongerenreis naar Tunesië lekker patsen met je bruine kop.

jongerenreizen tunesie

Sahara-excursie

Pak een jeep, quad of kameel en een koets en trek door de Sahara! Een Nederlandse gids neemt je mee op een tweedaagse tocht. Dit lijkt misschien een hap uit je jongerenreis naar Tunesië te nemen, maar is het dubbel en dwars waard!

Nachtleven in Tunesië

Het is niet voor niets de wereld van 1001 Nacht. En elke van die nachten staat bol van de snoeiharde feesten! Na dagen van zinderend zwoele zomerwarmte kun je met een verkoelend drankje in de hand je vermaken bij een groot aantal mooie bars en vette discotheken. Tussen het kleinere Port-el-Kantaoui en de Medina in het grotere Sousse loopt een boulevard van 15 kilometer waar meer dan genoeg feestmogelijkheden te vinden zijn. Een van de beste discotheken die je daar gezien moet hebben, is Bora Bora in Sousse, een openluchtdiscotheek waar je tot in de vroege uurtjes kunt dansen. Ook leuk is het pretpark waar ’s avonds iedereen bij elkaar komt. Als je te lui bent om alles te lopen, is er ook een taxi om je overal heen te rijden. Genoeg feestmogelijkheden dus tijdens je jongerenreis naar Tunesië!

jongerenreizen tunesie

Waar verblijf je?

Bij jongerenreizen naar Tunesië heb je twee opties: de grote en bruisende badplaats Sousse of het kleinere plaatsje Port-el-Kantaoui dat aan de andere kant van de uitgaansboulevard ligt. Beide plaatsen bieden een overdaad aan zon, zee en uitgaansgelegenheden, dus het is maar net of je liever een iets grotere, drukkere plaats hebt of een kleinere, gemoedelijkere St. Tropez-achtige plaats. Welke van de 2 je ook kiest, je gaat genieten tijdens je jongerenreis naar Tunesië!

Aanbieders van jongerenreizen naar Tunesië

Jongerenreizen naar Tunesië kun je boeken bij 1 touroperator op Vergelijk Jongerenreizen.nl: GOGO. Wij raden je aan om deze even goed te bekijken. Dus lees voordat je boekt onze GOGO ervaringen.

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>