Jongerenreizen Turkije

Zoek je jongerenreizen naar Turkije? Dan zit je bij Vergelijk Jongerenreizen.nl goed. Wij snappen heel goed wat jij wilt: even geen ouders, even geen school, even lekker los in de zon, lekker het nachtdier uithangen. De jongerenreizen naar Turkije bieden dan ook meer dan voldoende feestgarantie en heel weinig slaapgarantie. Onze tip: zorg dat je terugkomt op een vrijdag, want die 2 dagen weekend heb je hard nodig om bij te komen. Want feesten zal je tijdens onze jongerenreizen naar Turkije!

jongerenreizen turkije

Waarom je jongerenreis naar Turkije boeken?

  • Lekker weer
  • Lekker eten
  • Lekker feesten!

Aanbiedingen jongerenreizen Turkije

De jongerenreizen naar Turkije vind je bij de meeste touroperators terug, en dat zie je aan de prijs van de jongerenreizen! Turkije is een van de favoriete landen om mee te stunten. Kijk daarom hieronder naar de beperkt beschikbare aanbiedingen voor jongerenreizen naar Turkije!

[feed]

Over Turkije

Met ongeveer evenveel mooie badplaatsen als Spanje en Griekenland zijn de mogelijkheden voor jongerenreizen naar Turkije eindeloos. Jaarlijks vertrekken hordes jongeren naar dit prachtige land. Turkije combineert als geen ander land het exotische met het vertrouwde. Je merkt duidelijk dat je in een andere cultuur bent, maar voelt je er toch direct thuis. Dat gevoel heb je nergens anders ter wereld zo sterk. Wellicht gaan er daarom zoveel jongerenreizen naar Turkije. Je kunt er uitgebreid zonnen, eindeloos chillen, snoeihard stappen en heerlijk eten. Niet voor niets raden wij bij heel veel zoektochten naar jongerenreizen Turkije aan!

Turkije in het kort

Turkije is zo ontzettend veelzijdig, dat ‘in het kort’ dit prachtige land tekort doet. De hoofdstad Istanbul (aanrader om een excursie naartoe te doen) is een wereldstad van formaat met een geheel eigen uitstraling die zowel overdag als ’s avonds bruist. Diezelfde eigen uitstraling en dat bruisende leven hebben de vele badplaatsen ook. Overdag zijn er genoeg opties, van door de leuke straatjes wandelen tot zo min mogelijk doen op het strand of keihard sporten op het water. En ’s avonds, als de zon onder is, nemen de vele bars en discotheken het over. Verwacht niets minder dan topklasse uitgaansgelegenheden. De voetjes gaan behoorlijk van de vloer tijdens de jongerenreizen naar Turkije!

Waar verblijf je tijdens je jongerenreis naar Turkije?

Jongerenreizen naar Turkije kunnen naar verschillende plaatsen gaan die allemaal bekend staan om hun ongekende uitgaansgelegenheden en feestgarantie. Na je jongerenreis naar Turkije ben je moe maar voldaan, lekker gebruind en een hoop verhalen rijker (die je waarschijnlijk niet allemaal aan je ouders vertelt)! Grofweg zijn er drie plekken waar je heen kunt tijdens je jongerenreis naar Turkije.

jongerenreizen turkije

Alanya

Voor een jongerenreis naar Turkije is Alanya een van de populairste plekken. Sinds jaar en dag is dit een grote trekpleister aan de Turkse kust voor jongeren die tijdens hun jongerenreis Turkije willen ontdekken maar vooral de Grote Drie-eenheid zoeken: zon, zee en feest! Overdag kun je er oneindig shoppen, op het strand liggen en terrasjes pakken en ’s avonds lijkt het niet op te houden. Bar na bar, discotheek na discotheek, de mooiste openluchtdiscotheken, clubs met internationale sterren, het hoort er allemaal bij. Is een feestbestemming wat je zoekt? Overweeg dan zeker Alanya voor je jongerenreis naar Turkije!

jongerenreizen turkije

Bodrum / Gümbet

Wat bij Bodrum direct opvalt, is de ligging. Aan een prachtige baai vind je deze bruisende badplaats. We hebben het nog steeds over jongerenreizen naar Turkije, dus in Bodrum en het ernaast gelegen Gümbet hoef je niet bang te zijn dat je geen zon hebt. Maak je meer zorgen of je wel genoeg zonnebrand hebt ingepakt! Het grotere Bodrum is al jaren een A-locatie voor feestgangers met een aanbod van clubs en bars waar weinig andere plekken aan kunnen tippen, terwijl Gümbet iets kleiner en rustiger is. Vanuit Gümbet ben je echter zo in Bodrum, dus daar hoef je het niet voor te laten. Uiteraard (voor de liefhebbers) zijn er ook de nodige Hollandse bars voor dat vleugje ‘thuis’ tijdens je jongerenreis naar Turkije!

jongerenreizen turkije

Marmaris

Als je bij je jongerenreis naar Turkije boekt vanwege de ligging, kun je kiezen voor Bodrum. Minstens net zo leuk ligt het plaatsje Marmaris. Overdag kun je er heerlijk zonnen op het beroemde Longbeach, lekker shoppen en excursies boeken.  ’s Avonds tovert deze badplaats zich om in een walhalla voor clubgangers en kun je door de bars en clubs het bos niet meer zien! Als je een echte feestvakantie wilt, is Marmaris misschien een zeer goede optie voor je jongerenreis naar Turkije!

Aanbieders van jongerenreizen naar Turkije

Jongerenreizen naar Turkije kun je boeken bij alle touroperators op Vergelijk Jongerenreizen.nl. Wij raden je aan om ze allemaal even goed te bekijken. Dus lees voordat je boekt onze:

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>