Last minute populairst

Nederland is gek op last minute vakanties, zo blijkt uit onderzoek. We boeken meer last minutes dan welk ander land ook. Ook ontdekte HotelSpecials in het vandaag gepubliceerde onderzoek dat wij Nederlanders minder uitgeven aan een hotelovernachting vergeleken met andere landen. Ja, wij houden ven weinig geld uitgeven aan onze hotels en last minutes!

Last minute? Nou ja, last week…

En als we zeggen last minute, dan bedoelen we dat ook: 40 procent van ons land boekt pas in de laatste week voor de vakantie het hotel. Door het late boeken betalen we gemiddeld voor een nachtje verzorgd tukken slechts 85 euro. Is natuurlijk niet gek. Nee, dan de Noren. Heel ander volk. Blijkbaar geen neus voor goede aanbiedingen. Die hebben eerder een soort angst voor last minutes. Ze boeken graag drie maanden van tevoren en dat pakt voor onze verre noorderburen financieel niet altijd even goed uit. Een hotelkamertje gaat bij een vroeg boekende Noor al gauw voor het dubbele van wat de Nederlander betaalt met zijn slim gevonden last minute.

Dat last minutes populair zijn bij Nederlanders is trouwens niet heel erg opvallend nieuws. De ANWB had ooit al onderzocht dat een last minute boeken voordeliger is. Vandaar dat Jeff van Vliet er zo graag over zingt!

Last minutes overbodig met onze prijzen!

Maar alle gekheid op een stokje, want last minutes zoeken hoeft bij Vergelijk Jongerenreizen helemaal niet! Wij zijn namelijk al voor jou op zoek gegaan naar de beste reis voor de laagste prijs. Dus met al onze vakantie aanbiedingen op alle populaire jongerenreizen bestemmingen ben je sowieso goedkoop uit! Een hoop fun voor je vakantiegeld en veel makkelijker dan zo’n lange zoektocht naar een last minute.

Wat vind jij van last minutes? Kies jij liever voor zekerheid en boek je op tijd een scherpe aanbieding of kijk jij een week van tevoren wat er nog te scoren valt tussen de last minutes? Geef je mening in de comments!

Previous post

Vakantiegeld gebruikt voor… vakantie?!

Next post

Nieuwe zonnebrand: niet smeren, maar drinken

admin

admin

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>