Een strandvakantie, daar houden Britten niet zo van. Die gaan liever iets anders doen als ze op vakantie gaan. Waarom? Ze schamen zich om tijdens hun strandvakantie uit de kleren te gaan. De Telegraaf ging daarom op onderzoek uit hoe het bij de Nederlanders gesteld was. Wat bleek: wij doen niet zo moeilijk. Gewoon kleren uit en genieten van die strandvakantie!

strandvakantie

Een strandvakantie is voor veel Britten geen goed idee. Ze voelen zich onzeker over hun lichaam. Ruim de helft heeft hier moeite mee. Voor 19 procent is het zelfs zo erg, dat ze met een grote boog om het aanbod van strandvakanties heen lopen. Vooral hun gewicht, buik, achterwerk, benen, cellulitis en acne zijn reden genoeg om af te zien van die leuke strandvakantie.

Nederlanders blijken een strandvakantie te leuk te vinden om te laten schieten. Ja, ook wij zijn niet altijd even blij met ons figuurtje en ja, dat is reden tot klagen. Maar daarvoor een weekje zonvakantie in Spanje of een feestvakantie Griekenland laten schieten? No way! Ons krijg je niet zo gek om te passen voor die strandvakantie!

Laat jij die strandvakantie schieten?

Blader jij zuchtend door onze jongerenreizen bestemmingen om te kijken of er een bestemming bij zit zonder zon of strand? Of gooi je al je kleren van je lijf en bruin je mooi egaal op alle plekken bij, ongeacht hoe je eruitziet? Laat je reactie achter en vertel ons wat jij vindt van een goeie strandvakantie!

Previous post

Nieuwe zonnebrand: niet smeren, maar drinken

Next post

Gratis vakantie door fout verstuurd mailtje

admin

admin

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>