Editor's Rating

HENK!!!!!
PETER!!!!
Henk ook. En Valentijn.

Sunplugged ervaringen

Onze Sunplugged ervaringen in het kort:

  • Zit een grote organisatie (Arke) achter
  • Arke ervaringen zie je bij Sunplugged terug
  • Veilig en snel boeken
  • Klein, maar goed aanbod

Sunplugged kan liften op de ervaring die Arke in de reiswereld heeft. En Arke doet het al jaren goed. Sunplugged zal nog wat ervaring moeten opdoen in de markt, maar begint al lekker. De website loopt niet over van de bestemmingen, maar je vindt er zeker een paar leuke vakanties tussen. Omdat deze aanbieder nog vrij nieuw is, kunnen we nog weinig ervaringen van klanten met Sunplugged noteren. Maar ga er maar vanuit, dat Sunplugged ervaringen over het algemeen top zullen zijn!

Direct naar Sunplugged?

Weet je genoeg en is dit de reisleider voor jou? Klik hier om naar Sunplugged te gaan!

Sunplugged aanbedingen

Wil je voor lekker weinig op vakantie? Pak een Sunplugged aanbieding mee en bespaar op je volgende vette reis!

[feed]

Sunplugged ervaringen met bestemmingen

Dat Sunplugged weinig ervaringen heeft als aanbieder van jongerenreizen, zie je vooral in het aanbod. Allemaal leuk en aardig, maar het moet groeien, zoals ze dat zeggen. Met andere woorden: het is nog wat weinig. Zeker als je de grote concurrenten erbij pakt. Maarrrr… Dan is er toch een lichtpuntje voor Sunplugged. De ervaringen van moederbedrijf Arke hebben zeker geholpen bij de kwaliteit van het aanbod. Tussen de bestemmingen van Sunplugged zien we namelijk gewoon al onze favorieten: Cherso, Sunny Beach, Blanes Albufeira, Mallorca, ze staan er gewoon tussen!

Sunplugged ervaringen met prijzen

Is Sunplugged de goedkoopste? Nee, dat niet. Maar als je kijkt naar de verhouding tussen kwaliteit en prijs, is het de moeite waard om eens te kijken naar Sunplugged. Ook hier zijn de ervaringen van Arke goed te zien, want de accommodaties zijn goed tot fantastisch. Dus als je boekt via Sunplugged, zullen de ervaringen opwegen tegen de extra knaken die je neerlegt.

Sunplugged ervaringen met reisleiding

De Sunplugged reisleiding is in onze ervaringen een van de gezelligste die je kunt hebben. Heel relaxed, je kunt er een biertje mee drinken, maar ze zijn ook heel behulpzaam. Bij klachten of problemen komen ze je snel en goed te hulp en ook daar merk je dat Sunplugged profiteert van de jarenlange ervaring van Arke. Handig is ook dat de reisleiding je kan helpen met het vinden van de vetste clubs, zodat je echt een feest maakt van je vakantie en niet je nachten hoeft te slijten in die net niet tentjes.

Sunplugged maakt er op de bestemming ook altijd een dikke party van. Wat dacht je van een boozecruise, uitstapjes naar waterparken, strandjes waar je geweest moet zijn? Dat zijn zaken waar de Sunplugged reisleiding al jaren ervaring mee heeft. Jouw kersverse vakantiebestemming kennen zij als hun broekzak. Dus over onze ervaringen met de Sunplugged reisleiding kunnen we kort zijn: top!

Sunplugged ervaringen met klachtenafhandeling

Er kan altijd wat te klagen zijn, dus ook bij Sunplugged. Die klachten kunnen gaan van “er zat een beetje stof op de plint achter mijn bed” tot “ik moest de hele vakantie in de lobby slapen” (dit is niet echt gebeurd, maar je snapt ons punt). Elke klacht, hoe klein of groot ook, wordt heel netjes in behandeling genomen bij Sunplugged en daarna voor zover mogelijk opgelost. Bij onze ervaringen met Sunplugged hadden we geen klachten, dus dan wordt het lastig om te oordelen. Maar de mensen die wel klachten hadden, zeiden dat het goed werd geregeld door Sunplugged.

Sunplugged ervaringen met informatie

Waar Sunplugged de ervaringen van de reis nog iets kan verbeteren, is de website. Het is duidelijk een onderdeel van de Arke-website en er is heel weinig op te vinden. Waar Beachmasters en GOGO bijvoorbeeld hun website vol met informatie en te gekke foto’s en video’s hebben geplempt, Heeft Sunplugged over elk onderwerp drie regeltjes staan. EN als je naar reizen gaat zoeken en terug wilt naar de vorige pagina van het overzicht, zit je ineens ook bij Arke-reizen te kijken! Dat is echt jammer, want een goede website is een belangrijk visitekaartje. Aan de andere kant zijn dit onze enige echt negatieve Sunplugged ervaringen. Valt mee, toch?

Klik hier om direct naar de website van Sunplugged te gaan.

Sunplugged ervaringen van jongeren zelf

De Sunplugged ervaringen van jongeren die hebben meegereisd met de organisatie, zijn er nog niet genoeg om een volledig beeld te vormen. Dat is weer zo’n nadeel van een groeiende reisorganisatie. Als we kijken naar de ervaringen die reizigers met Arke hebben, is dat een positief vooruitzicht voor Sunplugged. We hebben na enig navragen toch enkele Sunplugged ervaringen kunnen vinden:

Wat Sunplugged leuk doet is de pagina events met todo activiteiten tijdens je jongerenreis.

 

Je kon er veel verschillende excursies volgen via Sunplugged en we werden goed geinformeerd. 

 

Maar belangrijker nog: wat zijn jouw Sunplugged ervaringen? Daar zijn we naar op zoek. Iedereen mag zijn ervaringen met Sunplugged, positief of negatief, met ons delen! Hoe? Als jij ervaringen hebt met Sunplugged, laat dan je verhaal achter in de comments. Zo komen anderen te weten of ze ook bij Sunplugged moeten boeken. Dus help je medereizigers, deel onderaan dit artikel jouw Sunplugged ervaringen!

Direct naar Sunplugged?

Weet je genoeg en is dit de reisleider voor jou? Klik hier om naar Sunplugged te gaan!

Previous post

X-travel

Next post

Welkom bij Vergelijk Jongerenreizen.nl

admin

admin

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>