Vakantiegeld vaker voor vakantie gebruikt

Je vakantiegeld is binnen! Wat doen de meeste Nederlanders? Vakantie boeken natuurlijk. Toch leek het even de andere kant op te gaan, met dank aan de economische crisis. Maar we lijken weer massaal op vakantie te gaan van ons vakantiegeld.

vakantiegeld vakantie

Vakantiegeld hoort voor een vakantie gebruikt te worden, als je de naam moet geloven. Toch gaf vorig jaar 14 procent het daar niet aan uit. Dit jaar gebruikt maar 7 procent het geld voor iets anders. Dus 93 procent gaat lekker van het extra geld op vakantie. Meer dan de helft stopt ook nog eens al het vakantiegeld in de vakantie. Gemiddeld gebruiken we voor een tripje 54 procent van ons vakantiegeld.

Wanneer wordt vakantiegeld gestort? 92 procent zegt “eind mei” en gaat daarmee door voor de koelkast. De andere 8 procent denkt dat het een maand later pas op de rekening staat (geduldige types!). Veel mensen overschatten het bedrag dat ze krijgen. Ze rekenen op 9,5 procent, maar krijgen 8 procent van hun salaris. Ruim twee derde gaat op vakantie in een ander Europees land en 40 procent kiest voor een zonvakantie. En wat ga jij doen? Boek jij een vette jongerenreis? Vertel ons in de comments wat jij doet met je vakantiegeld!

Previous post

Vakantietip: landen met mooiste vrouwen!

Next post

Nederland last minute vakantieland!

admin

admin

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>