Editor's Rating

Broodje
Saus
Daarom ben ik zo gek op Gyros.

X-travel ervaringen

Onze X-travel ervaringen in het kort:

  • Overzichtelijke website
  • Portemonneevriendelijk
  • Ook leuk voor actieve vakantiegangers
  • Wie slim boekt, betaalt heel weinig

De X-travel ervaringen die Vergelijk Jongerenreizen.nl te horen krijgt, zijn over het algemeen zeer positief. De reizen die je kunt boeken zijn goed voor elkaar en genieten is er dan ook zeker bij. Wil je meer weten? Kijk hieronder voor meer X-travel ervaringen!

Direct naar X-travel?

Weet je genoeg en is dit de reisleider voor jou? Klik hier om naar X-travel te gaan!

X-travel aanbedingen

Wil je voor lekker weinig op vakantie? Pak een X-travel aanbieding mee en bespaar op je volgende vette reis!

[feed]

X-travel ervaringen met bestemmingen

X-travel is niet de grootste, maar ook zeker niet de kleinste als het gaat om het aantal bestemmingen. Er is genoeg aanbod waarmee je lekker in de zon kunt hangen en ’s avonds keihard kunt feesten. Voor wie het liever dichter bij huis zoekt, is er een reis naar Terschelling. En ook al mogen Gran Canaria, Malta en Tunesië ontbreken, Albufeira, Cherso, Blanes en zelfs Hongarije, Bulgarije en Kroatië staan er gewoon tussen. X-travel heeft genoeg ervaring in de branche om te weten wat jij leuk vindt. Dus reken maar dat jij een vette vakantie kunt vinden tussen de X-travel bestemmingen.

X-travel ervaringen met prijzen

Heeft X-travel altijd de allerlaagste prijzen? Nee, maar prijs is ook niet alles. Je moet naar het totaal kijken. Voor hetzelfde geld waarvoor je in Terschelling zit, kun je bijvoorbeeld al naar Spanje. En de accommodaties die je erbij krijgt, zijn vaak helemaal in orde en goed verzorgd. Een vakantie met X-travel is een ervaring op zich, en dat maakt het prijsverschil dat er soms is helemaal goed. En laten we eerlijk zijn: als jij voor minder dan 200 euro in Italië, Spanje, Hongarije of Turkije kan zitten, dan kun je best spreken van een aangenaam prijsje!

X-travel ervaringen met reisleiding

De X-travel reisleiding scoort over het algemeen zeer positief bij de jongeren waar wij mee in contact komen. Ze weten de leuke plekjes en de beste partyplekken moeiteloos voor je aan te wijzen en als je niet uitkijkt, sta je ineens naast ze aan de bar! Iedere dag proberen ze jouw reis tot een ervaring op zich te maken en X-travel doet dat goed. Dus als je een vakantie wilt met de beste feesten, de mooiste excursies en de chillste stranden, schiet dan even een reisleider van X-travel aan. Die heeft zoveel ervaring met jouw bestemming, dat hij je altijd kan helpen.

X-travel ervaringen met klachtenafhandeling

Bij onze X-travel ervaringen geen klachten, dus we zullen het moeten doen met de verhalen van anderen die wel geklaagd hebben. En ook op dat punt zie je weer dat X-travel al de nodige ervaring in de branche heeft. Wat er ook aan de hand is, zij doen er alles aan om het op te lossen. Dus mocht jij ergens mee in de problemen komen, dan kun je erop rekenen dat ze je helpen. Daarom zie je ook veel jongeren die de volgende keer weer voor een reis met X-travel kiezen. Als je er goede ervaringen mee hebt, waarom niet?

X-travel ervaringen met informatie

X-travel heeft niet de allerbeste website van alle touroperators die er zijn, maar het is zeker ook geen slechte website. Een middenmootje dus. Je ziet wel meteen de beste aanbiedingen en dan kun je, als je wilt, meteen boeken en klikken. Een reis is dus binnen een paar klikken geboekt, zeg maar. Leuk is ook dat ze hun Facebook newsfeed op de website hebben gezet, zodat je niet de hele tijd op Facebook de aanbiedingen in de gaten hoeft te houden. Trouwens, je kunt ook in het menu op ‘Aanbiedingen’ klikken. Dan ben je al meteen waar je moet zijn. Handig, informatief, dus pluspuntjes die bijdragen aan de positieve X-travel ervaringen.

Klik hier om direct naar de website van X-travel te gaan.

X-travel ervaringen van jongeren zelf

Wat zijn jouw X-travel ervaringen? Het is tijd om de reizigers zelf aan het woord te laten. De X-travel ervaringen die wij veel binnen krijgen, zijn goed. Zo vinden veel jongeren bijvoorbeeld de reisleiding heel relaxed en de informatievoorziening zowel op Schiphol als op de bestemming heel goed geregeld. We hebben er twee X-travel ervaringen van jongeren uitgepikt. Zij zeggen:

Super reis gehad! Zeker de reisleiding doet er alles aan om je te helpen!

Ik ben echt tevreden over deze organisatie, ze stonden altijd voor je klaar, zowel op schiphol als in Spanje.

Om onze X-travel ervaringen van jongeren compleet te maken, zouden we graag horen wat jij van deze reisorganisatie vindt. Wat zijn jouw X-travel ervaringen? Je kunt ze met ons delen in de comments onder dit artikel. Help je medereizigers op weg in hun keuze en deel met ons jouw X-travel ervaringen!

Direct naar X-travel?

Weet je genoeg en is dit de reisleider voor jou? Klik hier om naar X-travel te gaan!

Previous post

GoFun

Next post

Sunplugged

admin

admin

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>